sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Jaskan avoin kirje Hesarin toimittajalle

Analyysin kohde: Avoin kirje Hesarin toimittajalle


Nimimerkki Jaska Brown on blogissaan osoittanut avoimen kirjeen Helsingin Sanomien toimittaja Ilkka Malmbergille. Tosin kirjettä ei ole tarkoitettu Malmbergin luettavaksi vaan koko toimituksen painostamiseksi. Nimimerkki nimittäin väittää Helsingin Sanomien uutisoinnin maahanmuutosta olevan virheellistä vaikka kyse siis on siitä, että Brown haluaisi maan johtavan yksityismedian ryhtyvän rasistiseksi maahanmuuton vastustajaksi. Samalla hän tulee haukkuneeksi koko toimittajien ammattikunnan ammattitaidottomaksi, koska on muka antanut medialle haastatteluja joita on uutisoitu väärin. Esimerkkejä Brown ei kuitenkaan anna, joten on syytä epäillä häntä muunnellun totuuden levittämisestä.

Tartuin tähän Brownin oksennukseen siksi, että hän selvästi haluaa lyödä kiilaa maamme journaistien väliin ja sillä tavalla nakertaa heidän luomaansa Suomen kansaa kasvattavaa uutisointilinjaa. Tämän hän tekee hehkuttamalla yhtä toimittajaa vaikka samalla haukkuu kaikki muutkin. Samalla linjalla on ilmeisesti toinenkin blogisti, joka nimimerkillä Oinomaos kehuu MTV3:n toimittaja Jarkko Sipilää jostain syystä joka ei selviä itse kirjoituksesta. Kerrassaan kelvotonta blggailua.

Johtopäätös: Näyttää vahvasti siltä että suomen rasistiset voimat ovat siirtyneet uuteen hyökkäykseen maamme edistyksellisen maahanmuuttopolitiikan vastustamisessa. Toivottavasti tämä yritys kääntyy tarkoitustaan vastaan ja suomalainen journalismi säilyttää vastuullisuutensa sortumatta suomalaisten välisten etnisten ristiriitojen tukemiseen sillä on tärkeeää että media luo valoa siihen kansalliseen pimeyteen jota jotkut blogimaailman vastuuttomat yrittävät tukea. Emmehän me kaipaa takaisin 1930-luvun natsien hirmutöihin vaan edistykselliseen yhteiskuntaan jossa kaikki ovat ihonväriin ja uskontoon katsomatta tasa-arvoisia ja tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti