sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Jääpalloilevat somalit hyökkäyksen kohteena

Kritiikin kohde on Jääpallosomalit ja ruotsalaisristeilijät


Palaan nyt ensimmäistä kertaa blogiin, jonka rasismita olen kirjoittanut jo aiemminkin. Otan esille bloggauksen, jossa mediaa moititaan siitä, että se on kirjoittanut hyvin sopeutuneista somaleista, jotka ovat oppineet peräti talviurheilulajin. Ja mille tasolle, koska joukkuehan pelaa peräti jääpallon maailmanmestaruuskisoissa. Tämä muutamassa vuodessa saavutettu osaaminen jos joku osoittaa kuinka maahanmuuttajissa piilevät valtavat kyvyt ja tahdonvoima, kunhan vastaanottavat maat kuten Suomi tai Ruotsi vain osaavat käyttää niitä hyodyksi.

Mutta ei tässä kaikki. Lisäksi Rähmisporsas luettelee ties mistä löytämiänsä tai itse keksimänsä nimilistan, jonka perusteella hän kertoo joidenkin somaleiden syyllistyneen joukkoraiskaukseen. Minun tiedossani ei ole mistään luotettavasta lähteestä että näitä ihmisiä olisi tuomittu tai että he olisivat väitetyn nimisiä tai edes somalialaistaustaisia. Tämä Rähmisporsaan vihjailu on juuri niin törkeää kuin Helsingin Sanomien tämän päivän juttu suomalaisista natseista osoittikin, kaikki propagandan keinot ovat sallittuja. 

Ei pitäisi olla mikään salaisuus että Suomessa ja Ruotsissa on aina raiskattu naisia. Etenkin suomalaiset miehet ovat tunnettuja juomakulttuurista jonka seurauksena on syntynyt paljon kaikenlaista väkivaltaa miksi ei siis myös raiskauksia. Tämä olisi jopa todennäköistä sillä meillähän kaksi miesryhmää syyllistyy väkivaltaan eli syrjäytyneet juopot keskenään ja tavalliset suomalaiset miehet naisiaan kohtaan juovuspäissään. 

Koska minä en ole koskaan kuullut somaleiden raiskanneen naisiaan toisin kuin eurooppalaiset tekevät luulen että meidän kannattaisi ottaa oppia somaleiden seksitavoista pois lukien ympärileikkaukset jotka ovatkin jo vähentyneet. Hartaasti uskoaan seuraten heidän piirissä esiintyy vain avioliiton sisäistä seksiä, joten muuta väestöä rasittavat sukupuolitaudikaan eivät leviä näihin uusiin eurooppalaisiin toisin kuin meihin varhaisempien maahanmuuttajien jälkeläisiin.

Vähän aiheen sivusta pari sanaa vielä tuosta ympärileikkausten vähenemisestä sillä kiitos siitä kuuluu kehitysavulle, jota perussuomalaiset ovat rasistisesti pyrkineet vähentämään juuri kun Afrikan maatkin ovat nousemassa eurooppalaisen imperialismin aiheuttamasta täydellisestä tuhosta. Sen jäljet näkyvät vielä puoli vuosisataa maiden itsenäistymisen jälkeenkin ehkä juuri siksi että miehityksen jälkeen on taloudellinen imperialismi jatkunut näihin päiviin. Nyt Kiina on onneksi ilmeisesti erilaisen yhteiskuntajärjestyksensä takia ryhtynyt tukemaan kehittyviä maita jotka näin pääsevät nopeasti irti imperialismin jäljistä. Mutta tämä ei kuulu tähän bloggaukseen joten mennään suoraan johtopäätöksiin

Johtopäätös: Bloggari on sitonut yhteen kaksi asiaa joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa ja sitä kautta tullut siihen tulokseen että media valehtelee somaleista. Todellisuudessa hän heijastaa kirjoituksessa vain omaa pelkoaan somalimiehen paremmuudesta häneen itseensa verrattuna mikä on säälittävää. 

Suosittelen rähmisporsaalle ja hänen seuraajilleen todellisuuteen tutustumista esimerkiksi todellisuus.org keskustelufoorumilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti